!!! Doprava zdarma při nákupu nad 999 Kč !!!

TOP kabelky na zimu

Se zimou přichází čas na změnu šatníku s lehkého podzimního na teplý zimní a s tím přichází také čas na změnu doplňků k němu. Kromě zateplených bot, šály a rukavic není třeba zapomínat i na vhodně zvolenou zimní kabelku.

V zimě saháme po doplňcích, které splňují nejen estetickou, ale zejména funkční stránku. Zimní kabelky nabízejí široký výběr možností, které zahrnují kromě různých materiálů, barevných odstínů také různé styly, aby vyhověly různým vkusům a potřebám.  Při výběru kabelky se můžete inspirovat i naším článkem: Nápady jak nosit kabelku a být in.

Obsah článku:

  1. Barvy zimních kabelek
  2. Velikost zimních kabelek
  3. Materiál zimních kabelek
  4. Styl zimních kabelek
    1. Zimní kabelky pro denní nošení
    2. Zimní kabelky a večerní nošení
  5. Batoh v zimě
  6. Zimní doplňky na kabelku
  7. TOP 10 zimních kabelek z naší nabídky

 TOP kabelky na zimu www.kabelky-vypredaj.eu   (7)

Zdroj: freepik.com

 

Barvy zimních kabelek

Pro zimní kabelky jsou typické tmavé odstíny barev jako černá, hnědá, bordó, tmavě modrá, nebo zelená. Jsou univerzální a snadno se kombinují s různými styly. Tmavé barvy mají zároveň jednu velkou výhodu. Mají tendenci zakrýt špínu a známky opotřebení, což je činí vhodnější pro použití v zimním období. Nesmíme však zapomínat ani na světlejší odstíny, které vám mohou být dokonalým lékem na pochmurné zimní počasí. Lehce rozzáří váš zimní outfit.

Pokud plánujete kabelku používat často, zvolte barvu, která se bude snadno kombinovat s vaším šatníkem. Klíčový by měl být váš vkus a styl, abyste se v ní cítili sebevědomě.

Velikost zimních kabelek

TOP kabelky na zimu www.kabelky-vypredaj.eu   (12)

Zdroj: freepik.com

Zimní kabelky by měly být dostatečně velké, aby se do nich vešly věci jako šátky, rukavice či malý deštník. Ideální jsou velké crossbody kabelky a kabelky přes rameno s různými vnitřními přihrádkami pro uspořádání věcí a jejich přehlednost. Malé kabelky se používají spíše pro večerní formální události.

Materiál zimních kabelek

TOP kabelky na zimu www.kabelky-vypredaj.eu   (6)

Zdroj:freepik.com

 

Zimní kabelky jsou často vyrobeny z materiálů, které jsou odolné vůči zimě jako je například kůže, eko kůže a voděodolné látky. Disponují ochrannými úpravami vrchní vrstvy proti chladu a sněhu. Mohou mít také speciální prvky do chladného počasí jako jsou izolované kapsy pro udržení teplých věcí, například termosky.

Typickým materiálem používaným v zimě na kabelkách je také kožešina. Dodá kabelce huňatý a teplý vzhled typický pro tuto sezónu. Zároveň působí luxusním vzhledem.

Styl zimních kabelek

Co se týče stylu zimních kabelek, mohli bychom mluvit o kabelkách pro denní nošení, například do práce a o večerních kabelkách, které se používají spíše pro různé výjimečné události jako je ples, vánoční večírek případně oslava nového roku.

Zimní kabelky pro denní nošení

Pro denní nošení a každodenní aktivity jsou praktické crossbody kabelky nebo větší kabelky přes rameno.

TOP kabelky na zimu www.kabelky-vypredaj.eu   (5)

Zdroj: freepik.com

 

Crossbody kabelka na zimu je velmi používána zejména pro svoji praktičnost. Máte ji blízko těla u sebe a zároveň volné ruce.

Zimní kabelka přes rameno poskytuje ženám dostatečně velký prostor pro všechny nezbytné věci, ať už do práce nebo do školy. Výhodou je jejich umístění na rameni a umožňuje rovněž mít volné ruce.

Zimní kabelky pro večerní nošení

Tato skupina kabelek vyniká nejen svojí malou velikostí, ale zejména designem, který většinou zahrnuje různé potisky, zdobení a řetízky. Do této kategorie patří takzvané společenské kabelky, neboli psaníčka, které ženy používají pro speciální události spojené s oslavami. Navzdory své omezené velikosti, se do ní vejdou všechny potřebné věci. Důležitá je jejich správná kombinace s večerním outfitem. V tomto ohledu hraje dopisní kabelka roli ”šperku ”.

TOP kabelky na zimu www.kabelky-vypredaj.eu   (4)

Zdroj: pinterest.com

Batoh v zimě

Zima s sebou přináší zasněžené kopce a zamrzlá jezera, která jsou lákadlem pro nadšence zimního dobrodružství. Pro ty, kteří se chtějí vydat do chladných částí země, je zimní batoh tou správnou volbou. Zajistí pohodlí, praktičnost a bezpečnost během cesty. Jsou vyrobeny s ohledem na extrémní počasí a náročné podmínky. Většina má izolační vlastnosti a jsou vyrobeny z voděodolného materiálu.

Batoh je v zimě vhodnou volbou i pro ženy pro každodenní nošení. Také vyniká svou praktickou stránkou, jelikož umožňuje mít ruce volné, respektive schované v teple v kapsách bundy. Materiálově i barevně se velmi přibližuje zimním kabelkám. Často je rovněž doplněn o prvek kožešiny.

TOP kabelky na zimu www.kabelky-vypredaj.eu   (8)

Zdroj: freepik.com

 

Zimní doplňky na kabelku

Zimní doplňky na kabelku mohou být stylové a zároveň užitečné příslušenství, které doplní váš vzhled. Mezi tyto doplňky patří různé klíčenky nebo ozdoby na kabelku, například ve formě huňatých kuliček, plyšových zvířátek nebo přívěsky ve vánočních motivech, které dodají vaší kabelce „zimní nádech“.

V zimě není třeba zapomínat ani na to, že se spíše stmívá a nezbytnou výbavou vaší kabelky se stává i reflexní prvek pro vaši lepší viditelnost. Tyto reflexní prvky mohou být součástí přímo vaší kabelky, nebo si jej můžete upevnit na popruh kabelky. V současnosti se některé kabelky již vyrábějí také z materiálu, který se ve tmě odráží.

TOP kabelky na zimu www.kabelky-vyprodej.eu 1

Zdroj: pinterest.com

TOP 10 zimních kabelek z naší nabídky

Na závěr jsme si pro vás vybrali 10 TOP zimních kabelek ze široké nabídky našeho e-shopu. Nabízíme je pro vás s rychlým doručením a v bezkonkurenční ceně.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





 

Zdroje:

VANNIER, Charlotte. Kabelky a módní doplňky. Originální nápady snadno & rychle. Čestlice: Rebo, 2009. ISBN 978-80-255-0888-6.

DOVCOVÁ, Jaroslava. Kabelky a tašky: háčkované a pletené. Butik nápadů. Čestlice: Rebo, 2013. ISBN 978-80-255-0751-3.

Ľubica Fojtíková, produktová fotografka
Má na starosti fotografování produktů. Každou kabelku fotí s vášní tak, aby odpovídala realitě. Pečuje o popis produktů a správné zobrazení na webu. Má dlouholeté zkušenosti s tvorbou visual merchandisingu a její předností je estetické cítění. Inspiraci při tvorbě článků čerpá zejména z osobní zkušenosti a zahraničních publikací.